Lifestyle

Mama: Wat ik doe als hij slaapt.

Met een baby in huis blijft er vaak weinig tijd voor jezelf over, ik geniet daarom extra van de dutjes van onze kleine vent en maak dan echt even me-time vrij. Tenzij er natuurlijk een berg wasgoed is, een laag stof dwarrelt, een lading afwas is wat de vaatwasser in of uit moet, of gekreukte schone was klaar ligt voor de strijkplank. Wat dus vaker voor komt dan die me-time, maar als die er dan is dan doe ik dit heel erg graag.

Huispak, thee en een serie/film
De meeste ochtenden breng ik door in mijn pyjama of jogging broek omdat ik niet van haasten hou. Geen make-up of mijn haar in model. Als meneer dan slaapt kleed ik mij rustig aan of blijf in mijn huispak, maak ik vaak een groot kop thee en zet ik een serie of film op. Zeker aangezien we Netflix hebben, heb ik heel wat uurtjes bingwatchen er op zitten met mijn favoriete series. En de poezen vinden dat totaal niet erg want die kruipen gewoon bij mij.


koken en bakken
Al voor mijn zwangerschap vond ik het heerlijk om uitgebeid te koken of om iets te bakken. Helaas kwam hier tijdens mijn zwangerschap weinig meer van, want ik had gewoon weinig trek in dingen. Des te leuker om het nu weer te doen alleen door Tygo en werken komt er nog steeds te weinig van.

boeken, lezen en magazines
Ik ben sindskort weer lid van de bibliotheek want ik hou van boeken. Ik zat de laatste tijd dus vaak met mijn neus in de boeken en las in drie weken alweer 4 boeken uit en ik ben nu bezig in het boek. De schrijfster is wederom geen bekende van mij dus ik ben benieuwd waar dit naar toe gaat. Ook heb ik een abonnement op de kek mama wat mijn al heel wat ontspannen uurtjes heeft bezorgd.

Yoga
Als ik mijn gedachten even wil uitschakelen pak ik mijn yoga matje er bij. Sowieso is het na al die weken ook wel weer tijd om te gaan sporten vind ik. Ik ben al heel wat zwangerschapsskilootjes kwijt, ik zou graag weer net onder de 70 kilo willen wegen. Ik doe het nu nog thuis, maar ik hoop het binnenkort ook weer op de sportschool te kunnen doen. Echt even alleen maar bezig zijn met mezelf mag toch af en toe wel?

Liefs,

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Saskia
    3 mei 2018 at 21:23

    Kan me voorstellen dat dit even extra genieten is 🙂

Leave a Reply