Filmtips

Dit wil ik straks op tv kijken

Tijdens de zomervakantie stikt altijd van de herhalingen waar ik niet heel erg vrolijk van wordt. Hier en daar zitten er gelukkig wel wat films die ik nog nooit gezien heb en we hadden ook nog onze dames die het geweldig deden tijdens het EK voetbal. Maar ik ben blij dat straks het nieuwe tv seizoen begint en er naast voetbal weer een hoop leuke nieuwe programma’s op tv komen. Hier mijn lijstje waar ik heel erg naar uit kijk.

Penoza Ja, we hebben er heel lang op moeten wachten. Maar nu krijgen we eindelijk antwoord op de vraag “Hoe gaat het verder met Carmen”. Ik ben nu bezig met het laatste seizoen, omdat ik wel wat details hier en daar vergeten ben. (Of is dat gewoon de zwangerschap?) Maar ik kan niet wachten tot we zien hoe het verhaal verder gaat op 27 augustus.

Expeditie Robinson. Oké, hier zal ik nooit genoeg van krijgen. Meestal ken ik maar een paar deelnemers en dit jaar doen er natuurlijk ook onbekende Nederlanders mee. Dus wat brengt dit jaar, want de laatste jaren hebben ze elk jaar de regels veranderd. Inmiddels zijn er al 9 van de 15 BN’ers bekend en op 7 september zal ik ze allemaal zien en denken ow ja jou ken ik daar van en jou daarvan. Of niet zoals de afgelopen jaren.

Masterchef Australie Seizoen 9 Ik ben al jaar en dag fan van Masterchef aangezien ik ook dol ben op koken en bakken. Toch vind ik de Australische versie de leukste van allemaal, want de juryleden zijn allemaal stuk voor stuk warme en fijne mensen die niemand tot de grond willen afbranden maar juist beter maken. Daarnaast vind ik de koks die langs komen vaak leuker dan bijvoorbeeld Herman ter Blijker in de Nederlandse versie. Al heb ik de Nederlandse versie al een paar jaar niet meer op tv zien verschijnen. Gelukkig begint 28 Augustus het nieuwe seizoen en ik zit met mijn noteblock al klaar om een paar fijne recepten te noteren.

The incredible doctor Pol Oké ik heb alle maag verdraaien en bevallingen van een koe al een keer op tv gezien en ik kan heel wat vertellen over aandoeningen bij katten en honden. Maar ik kan gewoon geen genoeg krijgen van onze Nederlander die het zo goed doet in het buitenland als dierenarts. En 1 september begint er eindelijk weer een nieuw seizoen vol diertjes die geholpen moeten worden door hem en zijn team.

Jan Wordt Vader Is het omdat ik zwanger ben of niet? Normaal gesproken zou ik dit denk ik helemaal niet gaan kijken. Maar ik vind Jan zelf ook een hele leuke presentator en ik ben benieuwd wat hij allemaal in dit programma gaat stoppen.

En wat willen jullie dit najaar absoluut niet missen?

Liefs,

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply