Lifestyle

#Echtepostiscool editie 5.0

Op 21 Oktober was het dan eindelijk zover, ik deed voor het eerst mee en mocht mijn pakketje uitpakken van het swap project #echtepostiscool. Dit swapproject is een super leuke editie Een e verzonnen is door Northflix & Inge. Bij deze editie krij je een lootje toegewezen van een andere blogger en kan je voor €7.50 gaan shoppen voor diegene. Ik was al langer super enthousiast maar tot nu kon ik nog niet mee doen of was ik niet ingeloot. En nu eindelijk wel en ik ben super lij met ik van mijn swap maatje gekregen heb.

Ik vond het super spannend want mijn pakketje zou naar het ziekenhuis gestuurd worden. De vraag was dus of dat goed zou gaan! Maar gelukkig kreeg ik hem die woensdag voor af al binnen en kon het wachten gaan beginnen. Ik telde letterlijk de uren en dagen af tot het zo ver was.

En jeetje wat ben ik blij met mijn pakketje van Lilian, zij is de maker van tijd in de tuin. Ik begon met het lezen van het briefje van blog. En meteen rolde de tranen over mijn wangen (op een positieve manier hoor!), want wat had zij haar best gedaan om mij beter te leren kennen. Het briefje was dan ook een super persoonlijke note over wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt. Gelukkig stonden er alleen maar positieve woorden in dus ik bewaar dit briefje zeker heel goed.

Het uitpakken was erg leuk om te doen. Ze had erg haar best gedaan samen met haar dochter. Ik had echt geen flauw idee wat ik zou gaan krijgen, ik had wel wat persoonlijke dingen aan gegeven waar ik van hield, maar het is maar de vraag of iemand daar wat mee kan. Nou dat kon ze hoor.

Er werd natuurlijk aan mijn thee verslaving gedacht. Lekker verse groene sencha met rabarber thee en een stoffen theefilter om thee mee te schenken. Dat laatste had ik nog nooit gezien en ik vind hem super handig.

Ook kreeg ik sokken voor onze kleine T, handig als het straks echt koud is en zijn voetjes zijn groot genoeg om sokjes aan te doen. Daarnaast nog super leuke servetten aangezien ik dol ben op koken voor andere, gaan deze zeker binnenkort bij een mooi aangeklede tafel passen. Ook kreeg ik een kaartspel voor 3 personen wat we binnenkort zeker even gaan testen want ik vind het steeds leuker om spelletjes te doen.

Ik ben super happy er mee en kan niet wachten op de volgende editie

Liefs,

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jenn
  31 oktober 2017 at 08:47

  Wat een leuk pakket heb je gekregen! Van wie kwam het?

 • Reply
  Saskia
  4 november 2017 at 20:50

  Leuk om te lezen en zien wat je hebt gekregen. Ik heb deze editie ook weer genoten<3

Leave a Reply