Lifestyle

Een persoonlijke update

Ja ja, ik weet dat ik alweer een tijdje niks van mezelf heb laten horen, maar er is gewoon te veel offline aan het spelen in mijn leven. Inmiddels ben ik alweer 31 weken zwanger en onze kleine man lijkt ineens kei hard te groeien. En dat is goed te merken aan mijn buik, want wat wordt hij ineens groot. Gelukkig mag ik vercer niet klagen want op enkele zwangerschapskwaaltjes na gaat het eigenlijk goed.

Babynieuws
Ik loop natuurljkk vanwege mijn hoge bloeddruk al vanaf het begin in het ziekenhuis voor mijn controles en dat betekend dat ik wat vaker een echo krijg en vaker langs moet komen. Maar ik vind dat niet erg hoor, check mij maar wat vaker. Vorige week kregen wij dus ook weer een echo. En wat een verschil weer, want wat lijkt het mannetje ineens groot in vergelijking na vorige keer. Ze had heel wat foto’s nodig om hem helemaal in beeld te hebben. Maar ik blijf het heel bijzonder vinden om onze mannetje te zien. Nog maar 8,5 week en dan zien we hem hopelijk in het echt.

Op werk
Inmiddels ben ik alweer 5 maanden aan het werk op mijn nieuwe locatie. En ik vind het nog steeds super leuk ondanks dat we een mega grote locatie hebben waar wij op onze groepen 70 kinderen per dag kunnen hebben. Ik ben er al aan gewend, maar het is lang schakelen geweest om van een kleine BSO met 20 kinderen naar 1 te gaan waar 70 kinderen mogen komen. Het leuke is nu ook dat alle kinderen helemaal in to mijn zwangerschap zijn. Ik krijg dagelijks vragen erover en we maken lijstjes met namen, nee tot nu is de naam nog niet geraden.

Iets minder nieuws
Afgelopen zaterdag werd ik gebeld door mijn moeders vriend omdat mijn moeder opgenomen is in het ziekenhuis. Veel van mijn vaste volgers weten dat ze ooit te maken heeft gehad met die vreselijke K*ziekte. Na een paar jaar stilte van deze ziekte zijn er inmiddels zijn er op haar botten tumorcellen (geen echte tumoren!) gevonden. Ze is nu opgenomen vanwege te veel pijn en vanmiddag wordt er eindelijk een definitief nieuw behandelplan opgesteld. De hele week is voor mij dus al een weer wirwar aan gevoelens want ik wil genieten van mijn zwangerschap, maar ondertussen ligt zij daar met zoveel pijn in het ziekenhuis. Ik weet gewoon niet zo goed hoe ik hier mee om moet gaan en regelmatig lopen er toch wel wat tranen over mijn wangen.

Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend hebben!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Saskia
    1 oktober 2017 at 10:01

    Wat fijn even een update en leuk te lezen dat het zo goed gaat met de zwangerschap. Maar wat een naar nieuws van je moeder, sterkte *knuffel* <3

Leave a Reply