Filmtips

Filmtips #1

Yeah, een oude categorie die weer terug is van weggeweest, mijn filmtips. Op mijn oude blog deelde ik al 34 keer mijn favoriete films met jullie, maar omdat ik met een frisse wind begonnen ben is dit mijn eerste blog van 2018 met de top 3 van films die ik afgelopen maand zag.

The Terminal Wanneer ik op het vliegveld aan kom of vertrek wil ik het liefst zo min mogelijk tijd doorbrengen in de passagiershal met al die winkeltjes. Viktor denkt precies hetzelfde als hij aan komt in New York. Wanneer hij op het vliegveld aankomt breekt er in zijn thuisland oorlog uit. Hij kan niet terugvliegen en mag met zijn huidige papieren de VS niet in. Een maandenlange strijd en overleven op het vliegveld is het enige wat hem nog te doen staat. Ik had het niet gekund en er alles aangedaan om daar niet te hoeven blijven.

Mother (2017) Deze film gaat over een stel dat samen een rustig leven lijdt, tot er op een dag onuitgenodigde gasten hun huis binnenkomen. Hun relatie wordt flink op de proef gesteld. Een langzaam opbouwende film waar ik zeker van genoten heb.

The Nice Guys (2016) – Een film die zicht afspeelt in de jaren 70 met heel veel Ryan Gosling (Goh, wat erg!) In deze film proberen twee privédetectives een mysterieuze vermissing op te lossen, maar in plaats van oplossen komen ze er achter dat er hier en daar iets niet klopt.

 

 

bron foto: telegraph

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Saskia
    28 maart 2018 at 14:49

    Ik heb alle films niet gezien. Dank dus voor de tips!

Leave a Reply