Happylist

Happy list #1

Het is alweer even Augustus en ik wil daarom mijn happy list van de maand Juli met jullie delen. Hoe wel het echte zomer gevoel soms nog ontbreekt, deel ik vooral eigenlijk leuke zomerse tips.

Mijn favorieten liedje van dit moment: Sunsets For Somebody Else


Ik zat mij laatst af te vragen of Jack Johnson nog een nieuw nummer zou gaan maken of zich weer in de surfwereld zou begeven. Gelukkig is het eerste het geval en ook dit nummer vind ik weer zo een lekker nummer van hem. Ik krijg er stiekem een kampvuur gevoel bij.

Favoriet momentje van afgelopen tijd: Weekendje Leuven.
Nu ik nog niet een mega dikke buik heb wilde Ton en ik er nog eventjes samen tussenuit. Helaas zijn stedentrips midden in de zomer natuurlijk ontzettend duur en besloten we pas op het laatste moment te boeken. De keus viel op de studentenstad Leuven.

En wat een leuke stad is Leuven, het is niet de grootste stad maar het centrum loopt door kleine straatjes waar je heel veel locale winkeltjes vind die afgewisseld worden door de bekende grote namen. Het leukste vond ik trouwens het smalle straatje vol restaurantjes. Je had daar zoveel keus om te kiezen en ik moet zeggen dat ik daar heerlijk gegeten heb.

Mijn favorieten zomer recept: Chocolade cake.
Zin in een simpel recept met chocolade? Dan is deze cake echt er één die je moet maken deze zomer. En als je ook nog van frambozen houdt, zit je helemaal op de goede plek. Ik at deze cake stiekem bijna helemaal in mijn eentje op in één weekend. We zullen de zwangerschap maar de schuld geven, naast dat hij extreem lekker was.

Mooie quote:

Ik was helemaal niet op zoek naar een quote of zoiets. Maar ik kwam hem zo maar tegen op internet en hij bleef toch een beetje in mijn hoofd zitten. Het is momenteel namelijk helemaal geen zomers weer en ik merk dat ook aan mijn humeur en niet alleen ik want ook andere gingen er in mee of ontweken mij. Tijd om dus een hele hoop vrolijkheid uit te stralen zodat niet alleen ik maar ook om mij heen iedereen weer een beetje vrolijk wordt.


Geniet van jullie weekend! Liefs,

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Liesbeth
  12 augustus 2017 at 12:37

  Beetje vrolijkheid kan ik ook wel gebruiken

  • Reply
   annouska
   14 augustus 2017 at 10:59

   Een beetje vrolijkheid is goed voor iedereen. X

 • Reply
  savana
  14 augustus 2017 at 11:21

  Oeh Leuven, ja dat lijkt mij ook nog wel eens een leuke stad om te bezoeken. Al zou ik het zelf denk ik in combinatie doen met een grotere stad zoals Brussel of Brugge.

 • Reply
  Saskia
  20 augustus 2017 at 21:23

  Leuven ziet er gezellig uit! Hoe gaat het verder met je? En met de zwangerschap?
  We gaan nog steeds een keertje afspreken hoor, ik ben je niet vergeten 😉

Leave a Reply