Happylist

Happy List #2

Met de kleine man in mijn leven komt er momenteel van bloggen niet zo heel veel. Hoe wel we nu aardig een ritme te pakken hebben, lukt het nog niet altijd alles te doen wat ik wil doen. Maar gelukkig heb ik nu even tijd voor een blogje vol leuke momentjes.

♥ Alweer 5 weken mama van de kleine T. Inmiddels ben ik redelijk gewend aan het moederschap, soms wil ik nog wel eens te veel doen of baal ik er van dat mijn planning niet loopt zoals ik wil. Maar hé dat is nou eenmaal zo met een baby moet ik maar denken. ♥ De poezen zijn erg knuffelig de laatste weken. ♥ Alle kaartjes die we ontvingen na mijn bevalling. Ik kreeg er zoveel meer dan ik verwacht had. ♥ Gratis 2 weken videoland. Als ik soms niet kan opstaan is het heerlijk om even een film of aflevering van mijn series op te zetten. ♥ Zo onder andere de serie Zwarte Tulp die ik samen met Ton kijk. ♥ Je lootje invullen voor kerst, er is zoveel leuks om te vragen. ♥ Weer lid zijn van de bibliotheek, want dat betekend een hoop lezen! ♥ Veel wandelen naar het winkelcentrum, alvast weer een beetje conditie opbouwen aangezien ik vanaf eind november weer wil gaan sporten. ♥ Aankomende zaterdag ga ik met Lisanne naar disco skaten. Het is denk ik zeker al 20 jaar geleden dat ik een paar rolschaatsen aantrok, maar het lijkt mij zoooooo leuk om weer eens te doen. ♥ Kaarsjes aan en hup onder het dekentje kruipen, het enige leuke aan het koudere weer wat mij betreft. ♥ Mijn twee nieuwe notebooks. Ik gebruik er één als dagboek voor onze kleine vent en de ander gebruik ik straks voor mijn bullet journal in 2018. Ik kan niet wachten tot het zo ver is ;).

Een fijne week gewenst!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lilian
  15 november 2017 at 23:06

  Wat fijn dat het zo goed gaat met jullie. En disco skaten heb ik echt nog nooit van gehoord, maar ik kan me er zo een voorstelling van maken. Veel plezier!

 • Reply
  Saskia
  16 november 2017 at 20:18

  Fijn om deze toffe en vooral positieve update te lezen<3
  Geniet van je gezinnetje!

Leave a Reply