Happylist

Happy List #3

Eindelijk lopen de temperaturen weer op, want die kou is leuk als het december of januari is voor mijn gevoel. Ik ben nu helemaal klaar met de winter en en wil mijn zomerjasje aan kunnen en weer heerlijk wandelen met Tygo of naar de kinderboerderij gaan.

♥ Ik ben inmiddels alweer een maand aan het werk en het begint eindelijk een beetje te wennen. ♥ Dit weekend ga ik eindelijk weer eens naar de sauna, want tijdens mijn zwangerschap durfde ik dat niet aan. ♥ Afspreken met goede vrienden. ♥ Playlist Indie Roadtip op Spotify. ♥ Eindelijk weer tijd hebben om uitgebreid te koken. ♥ We hebben onze vakantie geboekt en gaan dit jaar naar Kos. Super spannend onze eerste vakantie met Tygo. ♥ Nog maar 2 weken en dan komt de hovenier de tuin opknappen. ♥ Mijn nieuwe layout. ♥ De bos tulpen op tafel. ♥ Nieuwe kleding. ♥ Fruithapjes eten met Tygo. ♥

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  inge
  23 maart 2018 at 22:42

  een maand! de tijd vliegt, zeg. fijn dat het begint te wennen. 🙂 ik ben ook heeeeelemaal klaar met de winter, dus kom maar op met die zomer. tijd. en dan eerst lente. 😉

 • Reply
  Saskia
  24 maart 2018 at 16:42

  Heerlijk lijstje! Geniet van de sauna<3

 • Reply
  Lies
  24 maart 2018 at 19:41

  Ik heb vandaag heerlijk in de zon gezeten. Ik zou mij ook enorm verheugen op een vakantie naar de zon, in ons land weet je het maar nooit 😉

 • Reply
  Lilian
  26 maart 2018 at 22:53

  Wat lekker naar de sauna! Hoop dat het leuk was. Wij hebben tulpen in de tuin, word ik ook zo blij van 🙂

Leave a Reply