In Beeld Lifestyle

In beeld: Snelle blik door de zomer

Ja ik ben er nog hoor en ook op mijn blog. Het was een beetje druk en jullie vragen je vast af waarmee ik druk was?

Wat ik afgelopen tijd dus zoal deed? Vooral heel veel tijd doorbrengen met mijn kleine man en genieten van het weer als ik niet aan het werk was. Tygo is inmiddels alweer bijna 1 jaar en het gaat zo ongelooflijk hard dat ik daar al mijn tijd met liefde in stop. Maar ik probeer ook ruimte voor andere dingen te maken en er gebeurde helaas ook minder leuke dingetjes.

We gingen na de zomervakantie een midweek naar Texel. Het weer was niet altijd top maar gelukkig hadden we een bungelow op 1 van de Roompot parken. Dat maakt het vermaak toch wel fijn. Daarnaast gingen we lekker fietsen, brachten een bezoekje aan het strand en aan de zeehondjes van Ecomare, die Tygo trouwens super tof vond. En we gingen natuurlijk lekker uit eten.

De laatste weken is hij ineens helemaal van staan en nu ook van lopen. Eerst was het éénmalig met opa, maar nu wil hij met iedereen op stap.

We hebben een eigen mini kwekerij in de tuin van paprika’s en pepers. Eerst dacht ik dat ze het niet zo goed deden, maar toen ik wat beter ging kijken bleek dat beide planten dus helemaal vol hingen er mee. Lekker smullen dus!

We gingen op bezoek bij mijn beste vriendinnetje. Door omstandigheden zien we elkaar niet zo heel vaak, maar als we er dan zijn is het ook altijd gezellig. Haar oudste was ook meteen weer helemaal verliefd op Tygo.

Mijn schoonzusje is inmiddels bevallen, maar vorige maand moest er natuurlijk een babyshower komen. Zelf heb ik hem omdat Tygo te vroeg geboren is moeten missen, maar wat is het heben van een babyshower super leuk. We deden een paar spelletjes zoals drinken uit een flesje zonder handen. Hilarische beelden.

Ook zijn we een dagje naar Blijdorp geweest. Het was super mooi weer op die dag en dus extra genieten.

Iedereen die mijn blogje al wat langer volgt weet dat mijn moeder al jaren in strijd is met de ziekte Kanker. Ze was een paar jaar schoon, maar vorig jaar kwam het kei hard terug. Enni, weet echt niet hoe ik dit kan zeggen, maar de strijd won het pas geleden. + Mam +

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply