Interior

Interieur: Onze nieuwe eettafel

Toen we ruim twee jaar geleden naar dit huis verhuisde, wilde we graag meubels van ons samen. Het meeste bestond nog uit meubels van Ton en uiteindelijk bleef de eettafel eigenlijk als enige nog over. We wilde eigenlijk al heel lang een nieuwe eettafel, maar er gingen nogal wat andere dingen voor. Maar nu de tuin even stil ligt was de volgende stap: “Een nieuwe eettafel en daarbij ook nieuwe stoelen.”

We hadden eigenlijk wel in ons hoofd wat we wilde, maar omdat onze woonkamer nogal beperkt is qua grote en indeling kwamen we uit op een een tafel van 140 centimeter lang. En die afmeting ging dus echt niet samen met wat wij in ons hoofd hadden. Dus dat moest anders en daarom besloten we een kleine verandering in de woonkamer aan te brengen. De box kwam naast de bank, ook al betekend dat we de lade niet kunnen gebruiken en de voorraad kast werd grondig opgeruimd zodat de kinderwagen er past.


Nou om een lang verhaal kort te maken, dit is dus onze nieuwe eettafel met nieuwe stoelen. We wilde graag een stoere eettafel met mooie brede zwart ijzeren poten. Het leuke aan deze tafel is dat de rand dus niet recht loopt, maar gewoon zijn vorm van het hout behouden heeft. De stoelen die we uiteindelijk bij de HACO kochten leken in eerste instantie groter dan ze uiteindelijk bleken te zijn. Maar agh ik ben tevreden.

Nu alleen nog een leuk item aan de muur, boven de tafel. En dan is de woonkamer compleet.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Saskia
  8 januari 2018 at 10:33

  Leuk! wat een toffe tafel, lijkt op wat wij eerst wilde. Maar vonden we erg duur en daarbij kwamen we een andere ‘lijn’ tegen. Vonden het toch toffer om alles bij elkaar te matchen<3

  leuk he, als alles steeds meer af komt 😉

  • Reply
   Annouska
   13 januari 2018 at 21:24

   Wij hebben daarom het blad bij een kleine houthandel gehaald en de poten los. Zo hebben we veel geld bespaard. Ja, ik ben zo blij dat we eindelijk een complete inrichting hebben van ons samen.

 • Reply
  Savana
  13 januari 2018 at 21:20

  Wauw, ik vind deze tafel wel heel erg gaaf.

Leave a Reply