About


Hi! Welkom op Foreverstories, superleuk dat je even de tijd neemt voor mijn blog. Ik ben Annouska (1986) en woon in een dorp bij Rotterdam. Op deze blog neem ik je mee en deel ik mijn dagelijkse gebeurtenissen, nieuwe & favorieten recepten, tips voor films, boeken, interieur en deel ik graag alles over onze reizen.

Voor een kijkje achter de schermen deel ik ook foto’s en stories op Instagram en ben ik stiekem verslaafd aan Pinterest. Naast mijn blog heb ik mijn eigen bedrijf, Eunoia Studio, voor grafisch vormgeving. Hier help ik andere bloggers om hun eigen plekje te creëren, maar ook andere creatievelingen, starters/zelfstandige ondernemers bij het opzetten van een eigen branding en alles wat daarbij komt kijken.

Over Foreverstories
Ik ben al een aantal jaren aan het bloggen en ik heb diverse namen gehad. Voorheen had ik bijvoorbeeld agirlsjournal.nl. Maar nadat ik een timeout nam begin van dit jaar, vond ik de naam eigenlijk wat klinken voor iemand begin twintig en ik ben toch echt de dertig gepasseerd. Dus nu ik weer ben gaan bloggen, was het tijd voor een nieuwe naam die van alle tijden is.

Wat vind ik verder leuk
Oké, ik ben iemand die het liefst op de bank kruipt met een goed boek en een kop thee. Maar tegenwoordig kijk ik ook heel veel films en series op diezelfde bank. Daarnaast ben ik graag in de keuken te vinden om een nieuw recept of baksel uit te proberen. Tussendoor werk ik in de kinderopvang met kinderen tussen vier en twaalf jaar en probeer ik nog wat aan yoga en steps te doen.

Samen met Ton vind ik het heerlijk om verre reizen te maken, maar ik vrees dat dit nu iets meer op de achtergrond komt te staan. Maar we zullen echt nog wel een hoop mooie reizen gaan maken, alleen misschien iets dichter bij huis.