Lifestyle

Een frisse comeback

Hallo, welkom terug op mijn blog, iets wat ik eigenlijk ook tegen mijzelf kan zeggen. Alles is weer helemaal fris en fruitig op mijn blog en ik heb ook weer zin om jullie op de hoogte te houden van alles wat er met mij en Tygo gebeurd.

Het zal misschien nog niet meteen storm lopen qua alle blogjes want ik heb net een nieuwe baan en de zomervakantie komt er aan. Gelukkig heb ik alvast een paar blogjes voorruit geschreven zodat mijn blog niet meteen opnieuw in een diepe stilte valt. Ik heb weer zin om te gaan bloggen en hopelijk vind ik hier en daar een gaatje. Maar als jullie mij en Tygo dagelijks willen volgen kan dat natuurlijk ook op Instagram?

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Roxana
  9 juli 2018 at 22:39

  Welcome back!!! Kijk ernaar uit

  • Reply
   Annouska
   9 juli 2018 at 22:44

   Dankje, ik heb ook echt heel veel inspiratie voor diverse blogjes. Dus het komt helemaal goed 😀

 • Reply
  inge
  10 juli 2018 at 11:33

  dat vooruitschrijven was voor mij mss ook handig geweest 🙄
  maar ook een nieuwe baan dus! vertel?!

  • Reply
   Annouska
   11 juli 2018 at 22:39

   Jaaa klopt. Ik blijf op een BSO werken maar dan een andere organisatie, meer uur, in de buurt en ik word eigenlijk degene die de hele BSO draaiende moet gaan houden naast het begeleiden van de kinderen.

   Voorruit schrijven is soms zo handig als je inspiratie en energie hebt! ^^

 • Reply
  Simone
  10 juli 2018 at 13:29

  Wat leuk dat je weer gaat bloggen. Ik heb je in het verleden (verre!) gevolgd, maar toen je stopte met dat blog en verder ging met een ander domein, ben ik je ‘kwijtgeraakt’. Leuk dat je nog steeds blogt! Ik volg je in elk geval weer 😀

  • Reply
   Annouska
   11 juli 2018 at 22:40

   Leuk om je weer terug te zien. Ja ik ben er oom een jaar tussen uit geweest. Maar toen kriebelde het weer om te gaan schrijven. Tof dat je mij weer volgt!

 • Reply
  Nicetobeout
  10 juli 2018 at 13:41

  Welkom terug! En no pressure hoor! 🙂

  • Reply
   Annouska
   11 juli 2018 at 22:42

   Dankje wel! Ik voel ook geen druk, ja vanuit mezelf haha.

 • Reply
  Saskia
  10 juli 2018 at 21:35

  Yay, welcome back! Ik kan ook zeker niet meer zonder vooruit schrijven hoor 😉
  Benieuwd naar je stukjes…

  • Reply
   Annouska
   11 juli 2018 at 22:41

   Dankje wel! Ja ik vind het voorruit werken ook zoveel fijner!

Leave a Reply